972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

05/10/2018

COMENÇA EL CURS ben equipat amb la EQUIPACIÓ OFICIAL WILSON del Club Tennis Girona!!!

Encara no tens la teva?? Ja disponibles al Wala Esports Girona! No deixeu escapar la oportunitat de visitar l'espai exclusiu que el Club té a la botiga, amb promocions exclusives per a tots els socis i usuaris de l'Escola !!!

Recordeu que recomanem que els alumnes d'escola vinguin als entrenaments uniformats amb l'equipació del Club d'aquest any!

A més, presentant el vostre carnet de soci al Wala Esports Girona us aplicaran un preu ÚNIC al model estrella de calçat de la marca: WILSON KAOS COURT! El mateix model que utilitza tot l'equip de monitors i monitores del Club!

No deixeu escapar la oportunitat! El millor material al millor preu!!

#CTGirona #CTGTennis #WilsonTennis

09/07/2018

El jugador del Girona Tennis Pro, Pol Toledo ha aconseguit classificar-se pel quadre gran del Challenger de Perugia (Itàlia) després de passar les tres rondes de la "qualy".

El de Maçanet de la Selva ha aconseguit l'accés al quadre gran, després de derrotar diumenge el colombià Alejandro González per 6-2, 5-7 i 6-3; i dilluns, doblant, al rus Alen Avidzba per 6-1 i 6-6 (6) i a l'americà Ulises Blanch per 5-7, 6-4 i retirada.

A l'espera del sorteig del quadre gran, el del Girona Tennis Pro, els seus possibles rivals poden ser: Salvatore Caruso (ITA), Matteo Donati (ITA) (6), Nicolàs Almagro (ESP), Enrico Dalla (ITA) (WC), Blaz Riola (SLO).

 

06/07/2018

El garrotxí Tommy Robredo i el maçanatenc Pol Toledo, actualment les dues primeres raquetes de les comarques gironines han portat a terme un entrenament conjunt a les instal.lacions del CT Girona. Robredo i Toledo han aixecat molta expectació i han fet que més d’un centenar de persones veiessin l’entrenament. Amb aquest entrenament, Toledo, jugador del Girona Tennis Pro prepara el seu proper compromís en el Challenge d’Itàlia.

21/05/2018

La jugadora canadenca amb passaport mexicà Raffaela Alhach s’incorpora avui al Girona Tennis Pro, com a quarta integrant femenina del projecte. Amb 17 anys (12.02.2001) la jugadora que encara és júnior arriba a Girona, per créixer com a jugadora professional.

En aquesta temporada 2018, Alhach ha jugat diferents tornejos amb els següents resultats:

Abril 02

G18 G1

1/32

USTA International Spring Championships, Carson, CA (USA)

Febrer 12

G18 G4

1/8

Jalisco Junior Cup, Jalisco (MEX)

Febrer  05

G18 G4

1/16

Queretaro Junior Cup, Queretaro (MEX)

Gener 22

G18 G1

[Q]

Copa Barranquilla, Barranquilla (COL)

Gener 22

G18 G1

1/32

Copa Barranquilla, Barranquilla( COL)

Gener 15

G18 G1

1/32

Coffee Bowl (Copa del Cafe), San Jose (CRC)

 

Fitxa de Raffaela Alhach:

Juga amb la ma dreta.

Superfície preferida: Dura

Rànking ITF Júnior: 489

 

Durant un mes, Alhach ha estat entrenant sota les ordres de Javier Degreef i Dino Callone i on ha pogut disputar les “qualys” del tornejos Marisa Prieto i el WTA 25000 de La Bisbal.

Raffaela Alhach és una de les tennistes amb més projecció de Mèxic i ha aterrat a Girona gràcies al prestigi que està agafant el Girona Tennis Pro, internacionalment.

05/05/2018

Pol Toledo ha caigut a semifinals de l'ITF d'El Caire F16 davant el brasiler Jordan Correia per un 6-1, 4-6 i 6-2 en un partit que ha durat 2 hores i 22 minuts.

El partit ha començat molt bé pel jugador del Girona Tennis Pro. Joc sòlid i contundent va fer que la primera màniga fos per Pol Toledo per un contundent 6-1, en només 35 minuts de joc.

En el segon set, tot va ser diferent. La iniciativa el portava el jugador brasiler que es va avançar amb un 0-2 després de trencar-li el servei a Toledo. El de Maçanet de la Selva va reaccionar empatant a dos el set, però de seguida el seu rival va tornar a trencar-li el servei per avançar-se de nou, en aquest cas, 2-4. Per segon cop, Pol Toledo va igualar la màniga, aquest cop 4-4. De nou, Correia li va trencar el servei, va mantenir el seu, per endur-se així el set per 4-, en una hora de joc. Tot es decidiria en el tercer i definitiu set.

La tercera mànega va ser dominada completament per Correia que va aprofitar la acumulació de partits del seu rival (porta vuit partits seguits, en dues setmanes a temperatures que no han baixat del 33º) per endur-se el set 2-6 i el partit.

 

05/05/2018

La tennista del Girona Tennis Pro, Blanca Puig ha aconseguir la victòria en el primer partit de la "qualy" que ha disputat davant Ares Llobera per un clar 6-2 i 6-4. 

Blanca ha realitzat un joc molt seriós, i en una superfície que no és la seva preferida com és el cimen, ha dominat en tot moment a la seva rival que no ha tingut cap tipus d'opció per aconseguir el triomf.

La jugadora valenciana d'aquesta manera passa la primera ronda de la "qualy" i tindrà en el segon i definitiu partit que donarà accès al quadre gran, a Marina Bassols, cap de sèrie número 1 de la "qualy" com a contrincant.

Demà entrarà en joc, l'argentina del Girona Tennis Pro, Guillermina Naya, que ha accedit directament a la segona ronda de la "qualy" com a cap de sèrie número 4 de la "qualy" i tindrà com a rival a la francesa Marie Villet.

04/05/2018

El jugador Pol Toledo ha aconseguit accedir a les semifinals de l’ITF d’El Caire F16 al derrotar a l’italià Nicolo Turchetti per 6-3 i 6-4 en 1 hora i 38 minuts de joc.

El del Girona Tennis Pro va començar de menys a més en el partit. Amb una calor sufocant, Toledo va mantenir el ritme de joc, el seu servei i amb el 3-3 va trencar dues vegades serguides el servei de l’italià per emportar-se el primer set per 6-3.

En el segon set, Pol Toledo va sortir decidit a trencar d’inmediat el partit. Després de l’1-1 va encadenar 3 jocs consecutius per agafar una renda que seria casi definitiva. El 4-1 ho deixava tot molt clar pel gironí que va veure com l’italià no es rendia i aconseguia trencar-li per dos cops el seu servei i així tornar a l’igualtat, en aquest cas 4-4. Pol Toledo no va perdre el control i va sumar dos jocs seguits per trencar definitivament el partit i emportar-se la victòria final per 6-3 i 6-4.

D’aquesta manera, Pol Toledo aconsegueix accedir a semifinals, on s’enfrontarà al brasiler Jordan Correia, jugador procedent de la "qualy"

03/05/2018

El jugador del Girona Tennis Pro, Pol Toledo ha aconseguit la victòria en el partit de 1/8ns de final del Torneig ITF d'El Caire F16 al derrotar al croata Neven Krivokuca per 6-4 i 6-2 en 1hora i 34 minuts de joc.

Un trencament en el tercer joc del primer set, del de Maçanet de la Selva ha estat suficient per endur-se la primera mànega per 6-4. La calor tornava a ser insuportable, però no impedia desenvolupar el seu joc al tennis gironí.

En el segon set i amb el 2-2, després de trencar-se el servei mútuament ambdós jugadors, Pol Toledo ha trencat consecutivament dues vegades el servei per decantar el partit amb un 6-2 que era definitiu.

El partit de 1/4s de final de l'ITF d'Egipte, Pol Toledo jugarà amb l'italià Nicolo Tuchetti (ATP 781).

23/03/2018

El jugador de Maçanet de la Selva, Pol Toledo Bagué, jugarà diumenge la final de l'ITF de Reus al derrotar avui, en semifinals, al brasiler Joao Menezes per 7-5 i 6-4. El jugador gironí va mostrar-se molt segur amb el seu servei i un trencament al seu rival en ambdós sets va ser suficient per endur-se la victòria final. 

Pol Toledo està a Reus com a cap de sèrie número 4 de la competició. El jugador del Girona Tennis Pro, està portant a terme un joc molt sòlid durant tot el torneig i això farà que Toledo disputi la primera final de la temporada. El seu rival serà el jugador italià Marco Moroni, que va derrotar a l'altre semifinal, el cap de sèrie número 3, per 6-3 i 6-2. 

De la mà del tècnic Jose Maria Paniagua i tot l'equip del Girona Tennis Pro, Pol Toledo ha iniciat amb força tota la temporada de terra. 

 

 

 

«  1 2 3 4 5  ...  »