972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram

ACTUALITAT

ÚLTIMES NOTÍCIES



Torneig Internacional “Girona Junior Cup”

El torneig internacional Sub'18 Girona Junior Cup (J30) ha conclòs aquest dissabte amb les victòries dels nord-americans Solomia Maria Hryniv i Michael Antonius, després de superar respectivament la sud-coreana Ha Yoon Son 5-7 6-3 [10-1] i el brasiler Enzo Flores 7-6(7) 3-0 i retirada.

El torneig organitzat pel Club Tennis Girona es va quedar sense presència espanyola a les finals després de les derrotes d'Elena Molla i Pol Puig a la penúltima ronda. La castellonenca es va veure superada per la sud-coreana Ha Yoon Son 6-0 6-4 i el gironí pel brasiler Enzo Flores 7-6(7) 3-0 i retirada.

La representació espanyola es va completar a quarts de final amb Cayetana Gómez Imaz, Adrià Franco, Nathan Walters i Javier González.

Sí que hi va haver triomf nacional en la prova de dobles amb la parella formada per Carla Guerrero Calvo i Lucía Rodríguez. Els austríacs Simon Gruber i Peter Kieslinger es van emportar el títol masculí.

Foto: @Club Tennis Girona

08/05/2024
Campionat Espanya Mapfre

Recull d'imatges de l'equip de veteranes del nostre Club que es desplaça a Mallorca al campionat d'Espanya Mapfre. 

Enhorabona!!

02/05/2024
Present i futur dels club de Tennis

Ahir el nostre President Carlos Montañés va participar a la taula rodona: L´impacte de la organització de tornejos internacionals als clubs de Tennis, al Simposi  sobre “Present i futur dels club de Tennis”, durant l´acte organitzat pel @rctb1899 en el  marc del @bcnopenbs

17/04/2024

INSTAL·LACIONS