972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

Notícies

21/05/2018

La jugadora canadenca amb passaport mexicà Raffaela Alhach s’incorpora avui al Girona Tennis Pro, com a quarta integrant femenina del projecte. Amb 17 anys (12.02.2001) la jugadora que encara és júnior arriba a Girona, per créixer com a jugadora professional.

En aquesta temporada 2018, Alhach ha jugat diferents tornejos amb els següents resultats:

Abril 02

G18 G1

1/32

USTA International Spring Championships, Carson, CA (USA)

Febrer 12

G18 G4

1/8

Jalisco Junior Cup, Jalisco (MEX)

Febrer  05

G18 G4

1/16

Queretaro Junior Cup, Queretaro (MEX)

Gener 22

G18 G1

[Q]

Copa Barranquilla, Barranquilla (COL)

Gener 22

G18 G1

1/32

Copa Barranquilla, Barranquilla( COL)

Gener 15

G18 G1

1/32

Coffee Bowl (Copa del Cafe), San Jose (CRC)

 

Fitxa de Raffaela Alhach:

Juga amb la ma dreta.

Superfície preferida: Dura

Rànking ITF Júnior: 489

 

Durant un mes, Alhach ha estat entrenant sota les ordres de Javier Degreef i Dino Callone i on ha pogut disputar les “qualys” del tornejos Marisa Prieto i el WTA 25000 de La Bisbal.

Raffaela Alhach és una de les tennistes amb més projecció de Mèxic i ha aterrat a Girona gràcies al prestigi que està agafant el Girona Tennis Pro, internacionalment.

Veure contingut complet
05/05/2018

Pol Toledo ha caigut a semifinals de l'ITF d'El Caire F16 davant el brasiler Jordan Correia per un 6-1, 4-6 i 6-2 en un partit que ha durat 2 hores i 22 minuts.

El partit ha començat molt bé pel jugador del Girona Tennis Pro. Joc sòlid i contundent va fer que la primera màniga fos per Pol Toledo per un contundent 6-1, en només 35 minuts de joc.

En el segon set, tot va ser diferent. La iniciativa el portava el jugador brasiler que es va avançar amb un 0-2 després de trencar-li el servei a Toledo. El de Maçanet de la Selva va reaccionar empatant a dos el set, però de seguida el seu rival va tornar a trencar-li el servei per avançar-se de nou, en aquest cas, 2-4. Per segon cop, Pol Toledo va igualar la màniga, aquest cop 4-4. De nou, Correia li va trencar el servei, va mantenir el seu, per endur-se així el set per 4-, en una hora de joc. Tot es decidiria en el tercer i definitiu set.

La tercera mànega va ser dominada completament per Correia que va aprofitar la acumulació de partits del seu rival (porta vuit partits seguits, en dues setmanes a temperatures que no han baixat del 33º) per endur-se el set 2-6 i el partit.

 

Veure contingut complet
05/05/2018

La tennista del Girona Tennis Pro, Blanca Puig ha aconseguir la victòria en el primer partit de la "qualy" que ha disputat davant Ares Llobera per un clar 6-2 i 6-4. 

Blanca ha realitzat un joc molt seriós, i en una superfície que no és la seva preferida com és el cimen, ha dominat en tot moment a la seva rival que no ha tingut cap tipus d'opció per aconseguir el triomf.

La jugadora valenciana d'aquesta manera passa la primera ronda de la "qualy" i tindrà en el segon i definitiu partit que donarà accès al quadre gran, a Marina Bassols, cap de sèrie número 1 de la "qualy" com a contrincant.

Demà entrarà en joc, l'argentina del Girona Tennis Pro, Guillermina Naya, que ha accedit directament a la segona ronda de la "qualy" com a cap de sèrie número 4 de la "qualy" i tindrà com a rival a la francesa Marie Villet.

Veure contingut complet
04/05/2018

El jugador Pol Toledo ha aconseguit accedir a les semifinals de l’ITF d’El Caire F16 al derrotar a l’italià Nicolo Turchetti per 6-3 i 6-4 en 1 hora i 38 minuts de joc.

El del Girona Tennis Pro va començar de menys a més en el partit. Amb una calor sufocant, Toledo va mantenir el ritme de joc, el seu servei i amb el 3-3 va trencar dues vegades serguides el servei de l’italià per emportar-se el primer set per 6-3.

En el segon set, Pol Toledo va sortir decidit a trencar d’inmediat el partit. Després de l’1-1 va encadenar 3 jocs consecutius per agafar una renda que seria casi definitiva. El 4-1 ho deixava tot molt clar pel gironí que va veure com l’italià no es rendia i aconseguia trencar-li per dos cops el seu servei i així tornar a l’igualtat, en aquest cas 4-4. Pol Toledo no va perdre el control i va sumar dos jocs seguits per trencar definitivament el partit i emportar-se la victòria final per 6-3 i 6-4.

D’aquesta manera, Pol Toledo aconsegueix accedir a semifinals, on s’enfrontarà al brasiler Jordan Correia, jugador procedent de la "qualy"

Veure contingut complet
03/05/2018

El jugador del Girona Tennis Pro, Pol Toledo ha aconseguit la victòria en el partit de 1/8ns de final del Torneig ITF d'El Caire F16 al derrotar al croata Neven Krivokuca per 6-4 i 6-2 en 1hora i 34 minuts de joc.

Un trencament en el tercer joc del primer set, del de Maçanet de la Selva ha estat suficient per endur-se la primera mànega per 6-4. La calor tornava a ser insuportable, però no impedia desenvolupar el seu joc al tennis gironí.

En el segon set i amb el 2-2, després de trencar-se el servei mútuament ambdós jugadors, Pol Toledo ha trencat consecutivament dues vegades el servei per decantar el partit amb un 6-2 que era definitiu.

El partit de 1/4s de final de l'ITF d'Egipte, Pol Toledo jugarà amb l'italià Nicolo Tuchetti (ATP 781).

Veure contingut complet
23/03/2018

El jugador de Maçanet de la Selva, Pol Toledo Bagué, jugarà diumenge la final de l'ITF de Reus al derrotar avui, en semifinals, al brasiler Joao Menezes per 7-5 i 6-4. El jugador gironí va mostrar-se molt segur amb el seu servei i un trencament al seu rival en ambdós sets va ser suficient per endur-se la victòria final. 

Pol Toledo està a Reus com a cap de sèrie número 4 de la competició. El jugador del Girona Tennis Pro, està portant a terme un joc molt sòlid durant tot el torneig i això farà que Toledo disputi la primera final de la temporada. El seu rival serà el jugador italià Marco Moroni, que va derrotar a l'altre semifinal, el cap de sèrie número 3, per 6-3 i 6-2. 

De la mà del tècnic Jose Maria Paniagua i tot l'equip del Girona Tennis Pro, Pol Toledo ha iniciat amb força tota la temporada de terra. 

 

 

 

Veure contingut complet
04/03/2018

El dobles format per Guadalupe Pérez i Guillermina Naya no ha pogut aconseguir la victòria a la final del Hammamet Open 08A al caure davant la parella cap de sèrie número 1 del torneig, les italianes Anastasia Grymalska i Michele Alexandra Zmau per un resultat de 6-2 i 6-3. Malgrat el resultat advers, el joc de les aregentines del Girona Tennis Pro no va ser de tot dolent i varen certificar que poden ser una bona parella de dobles, quan les dues estiguin al 100% del seu rendiment.

D'aquesta manera, finalitza una setmana molt positiva per les tres integrants del Girona Tennis Pro. Guadalupe Perez Rojas, Blanca Puig i Guillermina Naya acompanyades de l'entrenador Javier Degreef segueixen el treball planificat i es veu la millora en el joc, de les tres tennistes.

Veure contingut complet
02/03/2018

Les parella del Girona Tennis Pro formada per Guadalupe Pérez Rojas i Guillermina Naya, jugaran el proper dissabte 3 de març, la final del Hammamet Open 08A, en dobles després de guanyar en semifinals a les italianes Anna-Giulia Remondina i Lucrezia Stefanini per un 6-3 i 6-4 en un partit que ha tingut una durada de 1h21'.

Les jugadores argentines han format parella en el debut de la temporada oficial per part de Guillermina Naya, i ho han fet amb un joc molt sòlid tant a la volea com en el fons. Les del GTP, com a cap de sèries 2 de la competició s'enfrontarà de nou, a una parella italiana, aquest cop, les cap de sèries 1 del torneig com són: Anastasia Grymalska-Michele Alexandra Zmau, en el que serà la seva final del curs tenístic del 2018. La consistència i la regularitat, seran claus per aconseguir el triomf final.

Veure contingut complet
«  ... 6 7 8 9  »