972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
POL TOLEDO CAU A SEMIFINALS DE L'ITF EL CAIRE F16 DAVANT CORREIA PER 6-1, 4-6 I 6-2
05/05/2018

Pol Toledo ha caigut a semifinals de l'ITF d'El Caire F16 davant el brasiler Jordan Correia per un 6-1, 4-6 i 6-2 en un partit que ha durat 2 hores i 22 minuts.

El partit ha començat molt bé pel jugador del Girona Tennis Pro. Joc sòlid i contundent va fer que la primera màniga fos per Pol Toledo per un contundent 6-1, en només 35 minuts de joc.

En el segon set, tot va ser diferent. La iniciativa el portava el jugador brasiler que es va avançar amb un 0-2 després de trencar-li el servei a Toledo. El de Maçanet de la Selva va reaccionar empatant a dos el set, però de seguida el seu rival va tornar a trencar-li el servei per avançar-se de nou, en aquest cas, 2-4. Per segon cop, Pol Toledo va igualar la màniga, aquest cop 4-4. De nou, Correia li va trencar el servei, va mantenir el seu, per endur-se així el set per 4-, en una hora de joc. Tot es decidiria en el tercer i definitiu set.

La tercera mànega va ser dominada completament per Correia que va aprofitar la acumulació de partits del seu rival (porta vuit partits seguits, en dues setmanes a temperatures que no han baixat del 33º) per endur-se el set 2-6 i el partit.

 

« Volver