972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
PUIG I PÉREZ ES QUEDEN A 1a RONDA DE L'ITF HAMMAMET
30/01/2018

Les jugadores del Girona Tennis Pro, Blanca Puig i Guadalupe Pérez Rojas han finalitzat la seva participació en el segon dels tornejos ITF que es porten a terme en el Hammamet Open de Tunísia, al caure ambdues a la primera ronda del quadre gran per 6-2, 6-0 i 7-5 6-4, respectivament. La competició també ha finalitzat a la modalitat de dobles, on Blanca Puig formava parella amb Camille Sireix i que han caiguat 6-2, 6-4.

La jornada ha començat amb el partit individual de Blanca Puig. Després de passar al quadre gran, la jugadora valenciana jugava contra la russa Nika Kukharchuk (WTA 531) que ha jugat de manera impecable sense donar opcions a la jugadora del GTP. Tot i el resultat de 6-2 i 6-0, Blanca continua amb la seva evolució en un any molt prometedor per a ella.

Per la seva banda, la jugadora argentina Guadalupe Pérez Rojas jugava el seu primer partit de la temporada. La seva rival,  la francesa Josephine Boualem (WTA 709). El partit va ser molt disputat i només petits detalls varen impedir que aconseguís la victòria, al caure per una ajustat 7-5 i 6-4. Malgrat no aconseguir el triomf, "Guada" ha mostrat un bon joc que permetrà aconseguir moltes victòries aquesta temporada.

A la modalitat de dobles, Blanca Puig formant parella amb Camille Sireix varen caure 6-2 i 6-4 davant de Michele Alexandra Zmau-Jéssica Bertoldo.

L'entrenador Javier Degreef i les jugadores seguiran a Tunísia, on competiran en un nou torneig.

 

« Volver