972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

Notícies

31/01/2019

Amb la victòria en semifinals de l'ITF Palmanova, a la categoria de dobles dels jugadors del Girona Tennis Pro, Pol Toledo - Eduard Esteve davant Sergio Martos-Oriol Roca per 0-6, 6-4 i 10-4, la parella de l'estructura professional del CT Girona aconsegueix l'accés a la primera final de la temporada, quan estem finalitzant el primer mes de l'any. En Pol i l'Eduard que no jugaran abans de les 3 de la tarda segons l'ordre de joc de la competició, tindran com a rivals a la parella formada per l'argentí Hernan Casanova i el català Jaume Pla Malfeito que hauran jugat en el primer torn, els quarts de final de la categoria individual.

 

 


#gironatennispro?? #ctgirona #gtp#gironaenjoytennis #welovetennis??

Veure contingut complet
21/12/2018

El passat dimecres 19 de desembre, es va portar a terme la darrera reunió de la junta directiva de la Federació Catalana de tennis on es va aprovar l'entrada del president del Club, Carles Montañés, com a vocal de la mateixa.  Com Montañés, també ha entrar a la junta directiva el vicepresident primer del RCTB Xavier Ferreon.

 

Foto: Joan Sabater - L'Esportiu.

Veure contingut complet
05/10/2018

COMENÇA EL CURS ben equipat amb la EQUIPACIÓ OFICIAL WILSON del Club Tennis Girona!!!

Encara no tens la teva?? Ja disponibles al Wala Esports Girona! No deixeu escapar la oportunitat de visitar l'espai exclusiu que el Club té a la botiga, amb promocions exclusives per a tots els socis i usuaris de l'Escola !!!

Recordeu que recomanem que els alumnes d'escola vinguin als entrenaments uniformats amb l'equipació del Club d'aquest any!

A més, presentant el vostre carnet de soci al Wala Esports Girona us aplicaran un preu ÚNIC al model estrella de calçat de la marca: WILSON KAOS COURT! El mateix model que utilitza tot l'equip de monitors i monitores del Club!

No deixeu escapar la oportunitat! El millor material al millor preu!!

#CTGirona #CTGTennis #WilsonTennis

Veure contingut complet
09/07/2018

El jugador del Girona Tennis Pro, Pol Toledo ha aconseguit classificar-se pel quadre gran del Challenger de Perugia (Itàlia) després de passar les tres rondes de la "qualy".

El de Maçanet de la Selva ha aconseguit l'accés al quadre gran, després de derrotar diumenge el colombià Alejandro González per 6-2, 5-7 i 6-3; i dilluns, doblant, al rus Alen Avidzba per 6-1 i 6-6 (6) i a l'americà Ulises Blanch per 5-7, 6-4 i retirada.

A l'espera del sorteig del quadre gran, el del Girona Tennis Pro, els seus possibles rivals poden ser: Salvatore Caruso (ITA), Matteo Donati (ITA) (6), Nicolàs Almagro (ESP), Enrico Dalla (ITA) (WC), Blaz Riola (SLO).

 

Veure contingut complet
06/07/2018

El garrotxí Tommy Robredo i el maçanatenc Pol Toledo, actualment les dues primeres raquetes de les comarques gironines han portat a terme un entrenament conjunt a les instal.lacions del CT Girona. Robredo i Toledo han aixecat molta expectació i han fet que més d’un centenar de persones veiessin l’entrenament. Amb aquest entrenament, Toledo, jugador del Girona Tennis Pro prepara el seu proper compromís en el Challenge d’Itàlia.

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »