972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Notícies

Notícies

08/07/2019

Acord de col·laboració entre la millor raqueta tennística de les comarques gironines, Tommy Robredo i el CT Girona per promocionar el tennis entre la base del club gironí. D'aquesta manera el tennista i el club gironí han signat un acord de col·laboració on es nomena Robredo soci ambaixador del club gironí.

Aquest acord tindrà com a objectiu aconseguir sinergies entre ambdues parts que tindrà com a punt clau, diferents presències del tennista a les instal·lacions del CT Girona per entrenar i promocionar el tennis amb la base, com també ser l'imatge del CT Girona en diferents actes promocionals que puguin sorgir.

Aquest acord, que ha estat signat pel propi tennista Tommy Robredo i el president del CT Girona Carles Montañés tindrà una durada d'un any, de juliol del 2019 fins a juliol 2020.

Tant el President Montañés com Tommy Robredo han mostrat la seva satisfacció per l'acord on, el que guanya, és el "tennis i la seva promoció amb els més petits"

Veure contingut complet
12/05/2019

Segon triomf seguit del tennista reusenc del Girona Tennis Pro Eduard Esteve a Canàries. El reusenc continua amb la seva millora ja mostrada la setmana passada i amb un joc sòlid i contundent ha aconseguit repetir triomf i d'aquesta manera aconseguir els punts ITF necessaris per tenir opcions de jugar els Challenger. Esteve va derrotar a la final, Felipe Meligeni per 6-4 i 6-1. Anteriorment va fer el mateix amb Jordan Correia 6-3 i 6-4, en semifinals; Andrey Chepelev 7-5 i 6-1 en quarts de final; i Cameron Henricy per 6-1 i 6-2, en vuitens de final; i amb Alexander Romay 6-0 i 6-1 en setzens de final.

Veure contingut complet
06/05/2019

El jugador garrotxí del Girona Tennis Pro júnior, Adrià Serrat es va proclamar campió del Torneig de Figueres després d'aconseguir guanyar la final per 6-7, 6-3 i 7-6. L'olotí continua la seva progressió i certifica la bona feina portada a terme per ell i tot l'staff tècnic del GTP.

Veure contingut complet
06/05/2019

Segona títol individual de la temporada per Eduard Esteve. El reusenc va aconseguir derrotar el brasiler Felipe Meligeni per 6-2 i 6-3 a la final de l'ITF de Las Palmas de Gran Canaria. El tennista del Girona Tennis Pro ha aconseguit portar una setmana molt regular. El seu joc constant i regular ha certificat el pas endavant que està portant a terme i d'aquesta manera ha pogut aconseguir un nou títol pel seu palmarés. Esteve no ha perdut cap set durant tot el torneig.

El resultats del reusenc, abans de guanyar la final varen ser:

Victòria davant l'espanyol Pol Martin Tiffon per 6-4 i 6-2. (1/32)

Victòria davant el suec Christoffer Solberg per 6-4 i 6-1. (1/16)

Victòria davant l'italià Alessandro Coppini 6-3 i 6-1. (1/4)

Victòria davant el brasiler Jordan Correia 6-2 i 7-6 (2). (Semifinals)

 

D'altra banda, el tennis maçanetenc del Girona Tennis Pro, Pol Toledo, va caure en semifinals de l'ITF de Tabarka (Tunísia) per 7-5 i 6-1 davant el brasiler Rafael Martos.

Veure contingut complet
14/04/2019

Amb la victòria 6-4 i 6-1 davant Johan Nikles, el tennista reusenc del Girona Tennis Pro, Eduard Esteve s'ha proclamat campió de l'ITF de Reus.

El tennista reusenc ha fet una setmana molt bona, on no ha perdut cap set. D'aquesta manera, Eduard Esteve va derrotar en 1/16 a l'ucranià Mykyta Mashtakov 6-3 i 6-1; en 1/8 de final a l'holandés Michiel De Krom per 6-2 i 7-5; en 1/4 a l'espanyol Nikolás Sanchez-Izquierdo per 6-2 i 7-5, abans de derrotar al francés Hugo Gaston 6-3 i 6-1, en semifinals.

A la final davant el suís Johan Nikles ha estat molt igualada, sobretot en el primer set. Amb 4-4 en el marcador, el servei l'ha mantingut Eduard Esteve, cosa que feia pujar 5-4. Li tocava servir al suís que no ha pogut mantenir-lo cosa que ha permés al tennis del Girona Tennis Pro decantar, el primer set, al seu favor.

La segona mànega el jugador del Girona Tennis Pro ha estat molt superior al seu rival que amb 31 minuts dos trencaments de servei ha fet prou per aconseguir la victòria final i el títol. 

Veure contingut complet
01/02/2019

La parella Pol Toledo i Eduard Esteve, ambdós jugadors del Girona Tennis Pro s'han proclamat CAMPIONS de l'ITF Palamanova a la modalitat de dobles, al derrotar a la final a la parella formada per Hernan Casanova i Jaume Pla per un resultat de 7-5, 5-7 i 10-6.

D'aquesta manera Toledo i Esteve sumen el seu primer triomf de la temporada en dobles, en el que ha estat el seu segon torneig de la temportada 2019 que acaba de començar.

Veure contingut complet
«  1 2 3 4 5  ...  »