Notícies

Notícies

02/11/2023

Us passem el recull setmanal dels nostres jugadors i jugadores!

L’equip benjamí femení es classifica a quarts de final en el campionat d’Espanya, estant entre els vuits millors equips de Catalunya. 🎾

Guanyant 3-2 al Reus Monterols, en dobles decisius ‼️

Enhorabona tant a les jugaodores com al capità Marc Rodríguez.

Gran victória del nostres jugadors per 3 a 1 contra el CT Farners, a la Lliga Catalana.

Enhorabona equip! 💪🏻🎾

L'Equip Absolut Femení B va guanyar al CT Caldes per 4 a 0.

Felicitats noies! 💪🏻🎾

Enhorabona a tots els nostres jugadors i jugadores! 💪🏻🎾

Veure contingut complet
24/10/2023

Us passem el recull setmanal de l'última setmana.

El passat 14 d'octubre els nostres jugadors i jugadores van assistir l'entrega de premis de la Minicup RC Polo de Barcelona

Per primer cop en la historia del club l'equip absolut masculi ha jugat  la final del Campionat d'Espanya Absolut per pujar a primera divisió. Felicitats equip!

La nostra jugadora del GTP Jordina Font ha guanyat el Campionat Absolut Intersemanal disputat aquesta setmana a l'Emilio Sánchez. Enhorabona!

Els resultats dels partits del cap de setmana del 21-22 d'octubre.

📌L'equip Benjamí va guanyar 3-2 contra el Laietà en el Campionat de Catalunya Benjamí per equips.

📌L'equip Cadet C Maculí va obtenir la victòria contra l'Escala 4-1.

📌L'equip Cadet A Masculí va guanyar contra el CT Blanes 5-0.

📌L'equip Cadet D Masculí va guanyar al CT Cassà 5-0.

📌L'equip Cadet B Masculí va obtenir la victòria al Club Natació d'Olot.

📌L'equio Cadet B Femení va obtenir la victòria contra el CT Salt 3-1.

📌L'equip Aleví Femení va guanyar contra el CT Olot 4-0.

Donem l'enhorabona tant a jugadors i jugadores com als capitants per aquest dies intensos de partits i victòries!

09/10/2023

Us fem un resum dels resultats dels nostres jugadors i jugadores durant aquestes últimes setmanes.

El passat dia 1 d'octubre va finalitzar el Open Head de la Federació Catalana de Pàdel al nostre club. Els resultats han sigut:

Enhorabona!

Laia Pinscah va quedar 🥇campiona en el Grand Slam de Pere Masip en el RCT de Barcelona. Enhorabona!

Aquest cap de setmana, els més petits van poder gaudir d'una gran experiència a la fase inicial de la Minicup jugada al RC Polo de Barcelona!

25/09/2023

Us passem un resum dels resultats  dels nostres jugadors i jugadores durant aquest mes de setembre.

El passat 2 de setembre, els nostres jugadors Pelegrí Esteba i Arlet García van jugar al Torneig Juvenil d'Estiu al CT Llafranc.

L' Arlet García va quedar campiona en la categoria infantil femení.

En Pelegrí Esteba va quedar campió en la categoria infantil masculí.

Enhorabona!

Els nostres jugadors del GTP van disputar l'última prova anual del circuit a Gran Canàries!

Aliona Bolsova després dels seus entrenaments amb un dels nostres jugadors, va poder apropar-se i fer algunes fotografies amb part de les nostres alumnes!

L'equip Absolut va disputar el cap de setmana del 16 de setembre a les instal·lacions del Reus Monterols, la primera fase de segona divisió del Campionat d'Espanya per equips.

Van obtenir la victòria davant del Club Alba de Tormes per 5-0!

Van guanyar al Reus Monterols i es van classificar per la fase d'ascens a primera divisió del Campionat d'Espanya.

Gran eliminatòria guanyant a l'equip local per 4-1, equip dels quals comptava amb la presència de grans jugadors entre ells Albert Montañés, jugador que va arribar a guanyar 6 ATP 250 i va arribar a la posició 222 de l'ATP.

Bona feina equip i a per una fita històrica per al club. Estem amb vosaltres!

La fase d'ascens serà el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre.

Els nostres jugadors van competir al Monty Tour de Cornellà.

Arnau Pisnach va quedar campió en la catergoria Aleví i Daniel Baron en la categoria infantil. Enhorabona!

Per acabar, volem donar l'enhorabona a Pol Puig per quedar finalista del torneig disputat a Las Palmas de Gran Canaria, corresponent al Circuit Rafa Nadal Tour! Bones actuacions de Martina Bota i Iker Callone per arribar a quarts de final!

08/08/2023

Us passem un resum dels resultats  dels nostres jugadors i jugadores de la setmana passada.

El passat 31 de juliol, va tenir lloc la 6a etapa del circuit Rafa Nadal, on van tenir una bona participació els nostres jugadors tant d'Alt rendiment com de GTP. També es va comptar amb la visita del número 1, Carlos Alcaraz!

Laia Pinsach va quedar campiona del Montytour en la categoria Junior.

Iker Callone va esdevenir campió del Tour de la setmana passada en la categoria Aboslut.

I l'Arnau Pinsach campió i Marc Mandri finalista al CT Salt en la categoria Benjamí!  Enhorabona!

Les nostres jugadores del GTP Martina Bota i Eva Boadas es van classificar a la final del quadre de dobles del torneig internacional Junior Sub 18 que es disputava al CT Valldoreix!

Els germans Nil i Noah Regàs van disputar al ITF 25000$ a Xativa, acompanyats pel nostre entrenador Gerard Gallego!

Els nostres jugadors del GTP Francesc Costa i Anton Marchenko van disputar la final del Open Pipers. Anton va obtenir la victória i va quedar campió!  També cal destacar la bona participació de Francesc!

Des del Club Tennis Girona volem donar-vos l'enhorabona a tots i a totes!

26/07/2023

Nil Regàs va disputar un gran torneig a l'ITF de Gandia. Provinent de la fase prèvia, ja està a vuitens de final del quadre final, aconseguint així una plaça al rànquing de l'ATP!

Martina Bota i Ana Maye van quedar campiones del Campionat de Catalunya sub 15 de dobles, que es va disputar al CT Lleida el passat dijous 21. També cal destacar la gran actuació de la Laia Pinsach en individuals i la semifinal de dobles!

Al Torneig d'Estiu al Club de Natació d'Olot, Marc Bota va quedar subcampió en categoria Aleví masculí i Anna Guàrdia campiona en categoria Benjamí femení!

Maria Guardia va quedar campiona del Torneig Juvenil d'Estiu en categoria Infantil Femení disputat a Club Tennis Olot! Enhorabona!

Des del Club Tennis Girona volem donar l'enhorabona i felicitar a tots i totes!