972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
ARRIBA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA AL CTG!
27/08/2017

Atenció!! Dilluns torna el millor tennis català al club!!

La setmana vinent - del 4 al 10 de setembre -, i per tercer any consecutiu, el Club tornarà a ser la seu del CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT Trofeu Joan Margets i Ferrer "in memoriam" que enguany celebrarà la seva 110ª edició!

Dilluns 4 de setembre a les 11:00h del matí tindrà lloc la roda de premsa de presentació del Campionat a la Sala Social del Club, amb la presència del Sr. Jordi Tamayo (President de la Federació Catalana de Tennis), el Sr. Josep Pujols (Representat territorial de l'esport a Girona), la Sra. M. Àngels Planas (Tinenta d'Alcalde) i el President del Club Tennis Girona, el Sr. Carles Montañés.

No us perdeu el tret de sortida de la gran festa del tennis català!

Entrada oberta a tots els socis que desitgin asistir. Preguem confirmació a info@tennisgirona.com per tal d'organitzar les localitats de la sala.

Fem que el Club torni a mostrar els seus colors! Us esperem a les instal·lacions per gaudir de l'espectacle! Sou imprescindibles!

Aprofitem la ocasió per mencionar i agraïr la participació i col·laboració dels patrocinadors del Campionat:

Indair, Garatge Plana Mercedes Benz Girona, Infoself Group, Wala Esports Girona, Wilson Tennis, Federació Catalana de Tennis, Ajuntament de Girona, Diputació de Girona, Girona Enjoy Sport, Altervac SA, Estrella Damm, Axxon, Impremta Pagès i Mapfre.

Gràcies a tots per fer-ho possible! Us esperem al Club!!

 

« Volver