972 20 10 83
App Store Google Play Facebook Twitter Instagram
Ja tenim al club el llibre del centenari!
15/03/2017

Benvolgut/da soci/a,

Ja tenim disponible a la recepció del club el llibre del centenari! Els primers socis ja gaudeixen dels seus exemplars! 

Un magnífic recull de forma documental i gràfica de la història del nostre club des del 1917.

Per tal d’evitar que cap soci titular que el vulgui es quedi sense el seu exemplar, els demanem que tots aquells que NO DESITGIN el llibre ho facin saber al Club. En cas contrari, coincidint amb el proper rebut de quota de soci, es facturarà el llibre per un import de 38 EUR als socis titulars.

MOLT IMPORTANT: En el cas que es produís alguna incidència, ja sigui perquè el titular no ha pensat en avisar, no ha llegit el Mail, o qualsevol altre motiu, el Club retornarà (abonarà), l’import del llibre als socis als quals se’ls hagi facturat.

REPETIM: S’aplica aquest criteri amb l’únic objectiu de permetre a tots els socis titulars del club gaudir d’un exemplar del llibre. Un document històric del que no voldríem que cap soci del club es quedés sense la possibilitat de disposar-ne.  

En cas de que el soci titular desitgi adquirir més d’una unitat, també ho podrà fer notificant- ho al club. Si la persona que adquireix el llibre prefereix que se li envií per correu, es farà a ports deguts.

El llibre es pot recollir a les oficines del Club a partir d’avui mateix amb el regal inclòs d’una magnífica litografia de l’obra feta per l’artista Jordi Alumà en commemoració del centenari del club.

  

« Volver